Bouwconcepten

Bij Budé vind je containers in alle soorten en maten, kant-en-klaar, maar ook op maat van een specifiek project. Precies daarmee maakt Budé al jaren het verschil. Op basis van drie bouwconcepten bieden we alle denkbare oplossingen voor wonen, werken, opslag, omkasting én evenementen.

Comfort

Kant-en-klaar, stevig én met een persoonlijke toets: dat is de Comfort-reeks in drie kernwoorden. Profiteer niet alleen van een snelle levering, maar ook van de mogelijkheid om de container vergaand te personaliseren, van de grootte en plaats van de raamopeningen tot en met de keuze van de binnen- en buitenafwerking.

 1. Stevige kant-en-klaaroplossing
 2. Mogelijkheid om te personaliseren
 3. Meerdere afmetingen (maximaal 12.000 x 4000 x 3300 mm)
 4. Snelle levering
 5. Koppelbaar en stapelbaar

Solid

Budé is gespecialiseerd in maatwerkcontainers. En dat komt pas echt tot uiting in het Solid-gamma: oersterk, eigen vakwerk dat volledig naar jouw wens ingericht wordt, conform alle normen. Met andere woorden: dé oplossing voor specifieke situaties in uitdagende omstandigheden. Van architecturale woonunits tot hyperbeveiligde bankunits met kluizen, datasystemen en kogelwerend glas. Van comfortabele bureelunits tot hittewerende kraancabines voor de staalindustrie. Van inbraakwerende magazijncontainers tot betrouwbare omkastingen voor de industrie.

 1. Supersterk eigen vakwerk van Budé
 2. Uniek fabricageconcept
 3. Buitenschil in staal of RVS
 4. Afgelaste box
 5. Geprofileerde of vlakke buitenwanden
 6. Inbraakwerend
 7. Vrijheid qua afmetingen (maximaal 20.000 x 5000 x 5500 mm)
 8. Inrichting en isolatie naar wens
 9. Koppelbaar en stapelbaar
 10. Zeer hoge duurzaamheid

 

Seabox

Zoek je een ijzersterke, maar aantrekkelijk geprijsde container? De kans is groot dat je bij een omgebouwde zeecontainer uitkomt: dé betaalbare specialiteit van Budé. De ombouwmogelijkheden zijn eindeloos. Bepaal zelf de inrichting, Budé doet de rest.

 1. Dé betaalbare specialiteit van Budé
 2. Omgebouwde zeecontainers
 3. Internationale transportafmetingen
 4. Sterk en inbraakwerend
 5. CSC-gecertificeerd (International Convention for Save Containers)
 6. Inrichting en isolatie naar wens
 7. Koppelbaar en stapelbaar