Afwerking

Inbouw equipment

Budé gaat echter nog verder door je ook te helpen met de inbouw van equipment. Daarvoor zijn er de afdeling en de vakbekwame monteurs, die op een professionele manier instaan voor mechanische montage, leidingwerk in staal, kunststof of RVS, elektriciteit, PLC-sturingen, HVAC ...

Budé biedt drie mogelijkheden om samen te werken:

  1. Optie 1
    Budé bouwt de container op maat met voorzieningen naar wens. De inbouw van equipment verzorg je zelf in de eigen werkplaats.
  2. Optie 2
    Budé bouwt de container op maat met voorzieningen naar wens. De inbouw van equipment verzorg je zelf, in de werkplaatsen van Budé. Budé verleent indien gewenst assistentie. De werkplaatsen zijn uitgerust met drijfkracht, perslucht, rolbruggen (6,3 ton), heftrucks (tot 10 ton) en een uitgebreid machinepark voor metaal- en houtbewerking.
  3. Optie 3
    Het volledige plug & play-systeem. Budé helpt bij de engineering en verzorgt de inrichting van a tot z. De container is gebruiksklaar bij levering. Met andere woorden: geen maanden werk en al het bijhorende ongemak op jouw bedrijfssite, maar onmiddellijke inbedrijfsstelling!

Alle installaties kunnen op voorhand in de werkplaats van Budé getest worden.