Nieuws

Reizend projectkantoor voor Het Zoute

Een verkoopkantoor, vergaderzaal en toonzaal in één. Een duidelijke vraag van vastgoedprojectontwikkelaar Compagnie Het Zoute nv. Budé luisterde naar alle specifieke wensen en ontwierp een kantoor waar de zaken altijd draaien. 

Dubbele functie

Een projectontwikkelaar stuurt zijn klant naar verschillende afwerkingsmakelaars. Of hij brengt de makelaars naar de klant. Dat is wat Compagnie Het Zoute nv uit Knokke-Heist deed. Ze wilden een besprekingsplaats voor klanten en afwerkingsmakelaars én een verkoopkantoor. 

Niet een van de twaalf

Een kantoor van dertien in een dozijn stond niet op de planning. Liever een origineel ontwerp dat hen vlakbij de mensen brengt, dat meereist naar het volgend vastgoedproject en dat bovenal helemaal naar hun wens is. Op het lijstje: zwevend, een zee van licht en uitzicht op de werf. Na het maatwerk van Budé vind je in de herwerkte container een inkomhal, vergaderzaal, keukenruimte, douche, bad en een salon. Het bovenste gedeelte zweeft kruiselings langs het onderste gedeelte door. 

Eigen inbreng

Het Zoute hield vast aan de huisstijl en werkte aan de buitenkant met een mat zwart oppervlak met het gouden La Rive-logo. Volgens de marketingverantwoordelijke was er veel inspraak: ”Alles wat we vroegen was mogelijk. We wilden bijvoorbeeld veel glas met veel lichtinval. En kijk, achteraan bestaan de zijdes uit glas met zicht op onze werf. We konden alles naar onze hand zetten.” Het Zoute kocht de container aan bij Budé met de bedoeling het kantoor mee te verhuizen naar het volgend project. 

 
Reizend projectkantoor voor Het Zoute Reizend projectkantoor voor Het Zoute Reizend projectkantoor voor Het Zoute Reizend projectkantoor voor Het Zoute Reizend projectkantoor voor Het Zoute