Afwerking

Oppervlaktebehandeling

Om de kwaliteit van containers in de meest uiteenlopende omstandigheden blijvend te garanderen, voorziet Budé in een ultramoderne oppervlaktebehandeling.

Ook derden maken al jarenlang gebruik van dit oppervlaktebehandelingsproces.

Staalstralen

Budé beschikt over een moderne straalcabine (15 x 6,5x 6,5 m) voor het verwijderen van de bovenfilm van metaal en koolstofranden. Hierbij spuit Budé staalgrit (een ideaal straalmiddel) onder hoge druk tegen de containers. Het resultaat is een gelijkmatig zuiver oppervlak, voor een perfecte hechting van de metallisatie en lak.

Metalliseren

Afhankelijk van de weersomstandigheden en bedrijfsomgeving, biedt Budé een extra oppervlaktebescherming door elektrische metallisatie. En dat met een ultramoderne metallisatiecabine (16 x 6,5 x 6,5 m). De gemetalliseerde laag zorgt voor een langdurige bescherming van het ijzeroppervlak. Ideaal voor extreme bedrijfscondities en offshoretoepassingen!

Voor een nog mooier uitzicht en betere beschermende eigenschappen voorziet Budé daarna nog in een laklaag als eindafwerking.

Natlakken

Met twee performante lakcabines (25 x 10 x 6,5 m) en een uitgekiende voorbehandeling levert Budé lakwerk van topkwaliteit. En dat conform de strengste normen, zoals ISO 12944 en Norsok. Zo is elke container verzekerd van een optimale levensduur.

 

Belettering

Voor veel professionele klanten is een container pas helemaal af als hij ook het firmalogo en de bedrijfskleuren draagt. En ook daarvoor zorgt Budé. Aan jou de keuze: kleven of schilderen.

Enkele referenties: Bpost, Willy Naessens, Infrabel.